Opvulling_boven

Pinokkio18

INFO PINOKKIO

PINOKKIO

NÓG EEN KEER IN REPRISE: PINOKKIO, DE AVONTUREN VAN EEN DEUGNIET.

Na opnieuw een groot succes speelt het Theatercollectief Hoeksche Waard, in een kleine bezetting, 5 januari de familievoorstelling ‘Pinokkio’. Het Theatercollectief neemt jong en oud mee naar een sprookjeswereld waarin Pinokkio, een houten deugniet, een echte jongen wil worden. Kom kijken en droom mee… want in je fantasie kan werkelijk alles!

HET VERHAAL

Vader Cepetto wil dat Pinokkio naar school gaat en zich goed gedraagt. Als Pinokkio een goede jongen wordt dan tovert de blauwe Fee hem om tot een echte jongen van vlees en bloed. Dat wil Pinokkio graag zijn, een echte jongen. Maar hij wordt door Kreek de Krekel, Blinde Kat en Manke Vos, de Circusdirecteur, de boze Boerin, de Koetsier van Game-City en een hongerige Walvishaai flink van de wijs gebracht. Zal het Pinokkio lukken om een echte goede jongen te worden?

PINOKKIO

‘Ik wil niet leren! Dan moet ik naar school en tafels opzeggen en braaf zijn tot ik een ons weeg. En erger nog dan gaan ze me OPVOEDEN…

HOOGGESMEERD PUBLIEK…

Oh, oh, groot worden valt niet mee! Nee, da’s waar. Het valt niet mee en daar kunnen alle kinderen van meepraten! Wat je allemaal niet moet doen en laten vóórdat je eindelijk eens groot bent. En voor een marionet valt het al helemáál niet mee. Zeker als je door je vader Cepetto uit een stuk ondeugend en dwars hout gesneden bent!’

Pinokkio’ is geschreven door de Italiaanse journalist en schrijver Carlo Collidi. Het Theatercollectief heeft ‘Pinokkio’ tot een vrolijke en sprankelende theatervoorstelling weten om te toveren. Tineke van Zalinge heeft een fantastische bewerking geschreven. Het decor en kostuumbeeld is, dankzij Martijn Kramp, Jan Roeland (regie) en de muziek van Lex van der Schans, in één woord: MAGISCH! ‘Pinokkio’ is een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie!

WAAR EN WANNEER?

Kom kijken naar deze leuke en vooral eigentijdse voorstelling van het Theatercollectief Hoeksche Waard! Om zeker te zijn van kaarten voor één van de voorstellingen kan nu al gereserveerd worden.

SPEELDATA

Zaterdag 5 januari 2019         12:00 uur
Zaterdag 5 januari 2019         15:00 uur

Maximaal 50 personen per voorstelling. Entree 5,00 Euro

LOCATIE

Cultuurhuis Ludiek, Molenstraat 16, 3291 EG te Strijen.

Ingang theater: Lud!ek theater aan de Kaai, Jaagpad 7,Strijen

LOCATIE EN ROUTEBESCHRIJVING


RESERVEREN

Reserveren is mogelijk via onderstaande link of via het menu.

KLIK HIER OM RESERVEREN

 

 VOLG ONS!

FACEBOOK / TWITTER / YOUTUBE

social facebook box blue 64social twitter box blue 64youtube

BLIJF OP DE HOOGTE MET DE NIEUWSBRIEF VAN HET COLLECTIEF!

 

Uw e-mail*


PROGRAMMA 2018-2019

5 JANUARI 2019

PINOKKIO

Pinokkio4