Opvulling_boven

prog2014

VOORSTELLINGEN

ZOMERGASTEN

In de zomer van 2014 zal het Theatercollectief een bewerking van Zomergasten van Maksim Gorki op de planken zetten. De repetities zijn in volle gang.
Onder leiding van regisseur Jan Roeland zet het Theatercollectief een ogenschijnlijk oppervlakkig verhaal neer. ‘Ogenschijnlijk’, want onder de oppervlakte spelen menselijke tekorten, teleurstellingen en conflicten die de toeschouwer onmiddellijk zullen meeslepen.
Verwende mensen, hun relaties en de onderlinge conflicten die net onder het oppervlak liggen of die naar boven komen zijn, soms hilarisch, maar ook pijnlijk en tegelijk ontroerend mooi.
Zomergasten werd in 1905 geschreven, maar de thematiek is nog steeds actueel.
Gorki is een meesterlijk verteller die het menselijk gedrag schijnbaar achteloos en tegelijk scherp weet neer te zetten. De bewerking van het Theatercollectief wil de toegankelijkheid van het stuk voor het hedendaagse publiek vergroten. Voor de toeschouwer altijd een feest om naar te kijken.

 

TRAILER

 

FOTOGALERIJ

 VOLG ONS!

FACEBOOK / TWITTER / YOUTUBE

social facebook box blue 64social twitter box blue 64youtube

ZMRGSTN PosterA3

 

CAST en CREW

 

Mirte van Baarle / Mike Bloemen / Marianne Bood / Joyce Bosua / Bianca van Brummen / Dion Hulsman / Jos de Jong / Chantal Jongman / Eltjo Kuut / Lenie Molendijk / Jannie den Ouden / Marja Kap / Renée Roeland / Anneke Schelling / Arco Stolk / Hans Stoutjesdijk / Tineke van Zalinge / Tamara.

 

regie Jan Roeland
regieassistent Marianne Bood
dramaturgie Jannie den Ouden
productieleiding Tamara
tekst Maksim Gorki
bewerking
Jan Roeland
Tamara
muziek Lex van der Schans
decor Theatercollectief
kostuum Martijn J. Kramp
kap en grime Arco Bruinenberg
techniek Hans ter Horst
  Lex van der Schans
videodecor Lex van der Schans
publiciteit Mike Bloemen
  Tamara
catering en theater  
Gelegenheidstheater 'De Swaensvoet'